Artikkelit

Tutustu vähähiilihydraattiseen ruokavalioon keskittyviin artikkeleihin!

Klikkaa artikkeliin suoraan alta tai rullaa hieman alemmas ja lue ensin artikkelin kuvaus

Share on X (Twitter)Share on LinkedIn

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) määritelmät ja toteutus

Mitä vähähiilihydraattinen ruokavalio oikeastaan tarkoittaa? Entä miten se koostetaan ja toteutetaan järkevästi? Lue artikkeli, jossa käyn näitä asioita läpi.

Lue artikkeli

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä

Eri maiden diabetesliitot näkevät vähähiilihydraattisen ruokavalion jälleen potentiaalisena vaihtoehtona. Minkälaista VHH:ta itse suosittelen ja kenelle? Mitä yleisiä haasteita aiheeseen liittyy? Lue artikkeli ja ota selvää.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja tyypin 1 diabetes (insuliininpuutosdiabetes)

Mitä hyötyjä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon voi liittyä tyypin 1 diabeteksen (insuliininpuutosdiabeteksen) hoidossa? Entä mitkä ovat mahdolliset haasteet ja riskit? Lue artikkeli ja ota selvää.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja tyypin 2 diabetes

Mitä hyötyjä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon voi liittyä tyypin 2 diabeteksen hoidossa? Entä mitkä ovat mahdolliset haasteet ja riskit? Lue artikkeli ja ota selvää.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja esidiabetes (tyypin 2 diabeteksen esiaste)

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on hyvä vaihtoehto esidiabeteksen hoitoon, mutta tuoko se mitään etuja? Miten esidiabetes oikein määritellään? Lue artikkeli, jossa tarkastelen näitä kysymyksiä.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja terveysväittämät

Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta on saatavilla paljon ristiriitaista ja epäluotettavaa tietoa. Ethän ole omaksunut yleisiä virheellisiä käsityksiä? Oletko varma, mikä on "järkevä" VHH? Varmista asia lukemalla artikkeli.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) laihduttamisessa ja painonhallinnassa

Mitä todellisia hyötyjä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon voi liittyä laihduttamisessa ja painonhallinnassa? Entä mitkä ovat mahdolliset haasteet? Lue artikkeli ja ota selvää.


"2 avaintekijää diabeteksen tehokkaaseen hallintaan ja ehkäisyyn"

Hyödyllisiä vinkkejä sisältävä ja ajatuksia herättävä e-kirja erityisesti tyypin 1 ja 2 diabeetikoille sekä diabetesriskissä oleville. Lataa omasi nyt ilmaiseksi tästä:

Lataamalla e-kirjan hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojesi käsittelyn. Tietosi ovat turvassa ja voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa.