Artikkelit

Diabeetikko, nämä asiat sinun on hyvä tietää vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta!

Share on LinkedIn

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) - Voiko sitä suositella tyypin 1 ja tyypin 2 diabeteksen hoitoon? Sopiiko se sinulle?

Miten vähähiilihydraattinen ruokavalio määritellään? Mitä eri maiden diabetesliitot sanovat vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta? Suosittelenko itse sitä sinulle? Lue artikkeli ja ota selvää.

Lue artikkeli

Esidiabetes (tyypin 2 diabeteksen esiaste) ja vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) - Onko VHH suositeltava vaihtoehto esidiabeteksen hoitoon?

Onko vähähiilihydraattinen ruokavalio hyvä vaihtoehto esidiabeetikoille? Tuoko se mitään etuja? Miten esidiabetes oikein määritellään? Lue artikkeli, jossa tarkastelen näitä kysymyksiä.

Diabeetikko, älä harhaudu näissä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon (VHH) liittyvissä myyteissä!

Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta on saatavilla paljon ristiriitaista ja epäluotettavaa tietoa. Oletko varma, että et ole omaksunut yleisiä virheellisiä käsityksiä? Varmista asia lukemalla artikkeli.

10 keskeistä syytä siihen, miksi vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) voi parantaa tyypin 1 diabeetikon (insuliininpuutosdiabeetikon) verensokeritasapainoa

Lue artikkelista todennäköiset syyt siihen, miksi monilla tyypin 1 diabeetikoilla (ja muilla insuliininpuutosdiabeetikoilla) hiilihydraattimäärien rajoittaminen parantaa verensokeritasapainoa.

2 tärkeintä syytä siihen, miksi vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) voi parantaa tyypin 2 diabeetikon verensokeritasapainoa

Lue artikkelista tärkeimmät syyt siihen, miksi monilla tyypin 2 diabeetikoilla hiilihydraattimäärien rajoittaminen parantaa verensokeritasapainoa.

3 todellista syytä siihen, miksi vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) voi olla diabeetikolle hyödyllinen laihduttamisessa ja painonhallinnassa

Mihin vähähiilihydraattisen ruokavalion hyödyt laihduttamisessa ja painonhallinnassa oikeasti voivat perustua? Lue artikkelista 3 keskeistä syytä.


"2 avaintekijää diabeteksen tehokkaaseen ja järkevään hallintaan"

Hyödyllisiä vinkkejä sisältävä ja ajatuksia herättävä e-kirja erityisesti tyypin 1 ja tyypin 2 diabeetikoille sekä esidiabeetikoille. Lataa omasi nyt ilmaiseksi tästä:

Lataamalla e-kirjan hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojesi käsittelyn. Tietosi ovat turvassa ja voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa.