Artikkelit

Diabeetikko, nämä asiat sinun on hyvä tietää vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta!

Share on LinkedIn

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) diabeteksen hoidossa

Eri maiden diabetesliitot näkevät vähähiilihydraattisen ruokavalion jälleen potentiaalisena vaihtoehtona. Minkälaista VHH:ta itse suosittelen ja kenelle? Mitä yleisiä haasteita aiheeseen liittyy? Lue artikkeli ja ota selvää.

Lue artikkeli

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja tyypin 1 diabetes (insuliininpuutosdiabetes)

Mitä hyötyjä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon voi liittyä tyypin 1 diabeteksen (insuliininpuutosdiabeteksen) hoidossa? Entä mitkä ovat mahdolliset haasteet ja riskit? Lue artikkeli ja ota selvää.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja tyypin 2 diabetes

Mitä hyötyjä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon voi liittyä tyypin 2 diabeteksen hoidossa? Entä mitkä ovat mahdolliset haasteet ja riskit? Lue artikkeli ja ota selvää.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja esidiabetes (tyypin 2 diabeteksen esiaste)

Vähähiilihydraattinen ruokavalio on hyvä vaihtoehto esidiabeteksen hoitoon, mutta tuoko se mitään etuja? Miten esidiabetes oikein määritellään? Lue artikkeli, jossa tarkastelen näitä kysymyksiä.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) ja terveysväittämät

Vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta on saatavilla paljon ristiriitaista ja epäluotettavaa tietoa. Ethän ole omaksunut yleisiä virheellisiä käsityksiä? Oletko varma, mikä on "järkevä" VHH? Varmista asia lukemalla artikkeli.

Vähähiilihydraattinen ruokavalio (VHH) laihduttamisessa ja painonhallinnassa

Mitä todellisia hyötyjä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon voi liittyä laihduttamisessa ja painonhallinnassa? Entä mitkä ovat mahdolliset haasteet? Lue artikkeli ja ota selvää.


"2 avaintekijää diabeteksen tehokkaaseen ja järkevään hallintaan"

Hyödyllisiä vinkkejä sisältävä ja ajatuksia herättävä e-kirja erityisesti tyypin 1 ja tyypin 2 diabeetikoille sekä esidiabeetikoille. Lataa omasi nyt ilmaiseksi tästä:

Lataamalla e-kirjan hyväksyt tietosuojaselosteen mukaisen tietojesi käsittelyn. Tietosi ovat turvassa ja voit poistua sähköpostilistalta milloin tahansa.