2 avaintekijää

diabeteksen tehokkaaseen

hallintaan ja ehkäisyyn

“2 tekijää, jotka voivat olla jopa hoitosi pelastus, mutta joista et saa riittävästi tietoa hoitotahoiltasi”

Haluaisitko hallita diabetestasi tai diabetesriskiäsi siten, että saisit sekä verensokerisi, painosi että muut riskitekijät tehokkaasti ja järkevästi hallintaan? Vai koetko jo löytäneesi itsellesi toimivat hoitomenetelmät?

Kun katsotaan diabeetikoiden hoitotuloksia, niin voidaan sanoa, että suurimmalla osalla nykyhoito ei valitettavasti oikein toimi, eikä toimia menetelmiä ole löytynyt. Erityisen hyvin ei mene myöskään yleisen ylipaino- ja lihavuusongelman ja tyypin 2 diabeteksen ehkäisyn suhteen..

Tässä 22-sivuisessa e-kirjassa esittelen 2 tekijää ja näihin liittyen 12 vinkkiä, joita hyödyntämällä olen itsekin tyypin 1 diabeetikkona saavuttanut mm. terveiden viitearvoissa olevat HbA1c-arvot ja joista voi olla suurta apua myös sinulle olipa sinulla sitten vaikka tyypin 1 tai 2 diabetes tai suurentunut riski tyypin 2 diabetekseen.

Tämä ilmainen e-kirja sisältää mm.

  • 2 tekijää, jotka voivat olla avaintekijöitä diabeteksesi/diabetesriskisi hallintaan ja jopa hoitosi pelastus (mutta joista et luultavasti ole saanut kunnollista tai riittävää tietoa)
  • Useita tärkeitä vinkkejä diabeteksesi/diabetesriskisi ja samalla terveytesi hallintaan diabeteksen tyypistä, hoitomuodosta, hoitotuloksista ja ruokavaliosta riippumatta
  • Erilaisia näkemyksiä diabeteksen hoitoon ja ehkäisyyn kuin olet tottunut hoitotahoiltasi, muilta ravitsemusterapeuteilta tai mahdollisesti muilta asiantuntijoilta saamaan

Lataa nyt tämä ilmainen e-kirja, joka voi osoittautua sinulle arvokkaaksi:

Lataa ilmainen e-kirja

© Janne Makkonen 2024 | Tietosuojaseloste